recordBMT
Høvedstensvej 33
2650 Hvidovre
Tlf 3678 2300
Fax 3677 1628
email: salg@recordbmt.dk

record BMT as

record dørautomatik – det rigtige valg!

Vi er et datterselskab i den schweiziske AGTA record koncern, et børsnoteret selskab, med datterselskaber og partnere over hele verden.
Vi har siden 1968 projekteret, solgt, monteret og serviceret automatiske dør-, sikkerheds- og portløsninger i Danmark, til offentlige samt erhverv.

Vor produktion er ISO-certificeret - vore produkter er CE-mærkede, og vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, og fortsat være førende indenfor avanceret dør- og port- automatik.

Vi har en veludbygget serviceafdeling, der dækker hele landet. Vi servicerer – også med kort varsel – da vi kender vigtigheden af hurtig hjælp.

Hos record har vi den rigtige løsning til ethvert indgangsparti. Vores kunder omfatter bl.a. detailbutikker, hoteller, hospitaler, jernbanestationer, lufthavne. Vores landsdækkende salgsafdeling står til Deres rådighed med knowhow, rådgivning, vejledning og kalkulation. Skriv eller ring til os og få hurtig hjælp med projektering og kalkulation:

record BMT as,
Høvedstensvej 33
DK-2650 Hvidovre

Telefon: +45 36 78 23 00
Telefax: +45 36 77 16 28
e-mail salg: salg@recordbmt.dk

De kan kontakte serviceafdelingen eller bestille akut service pr. e-mail: service@recordbmt.dk

Her på hjemmesiden kan De få mere at vide om vores produkter og service samt downloade brochurer, specifikationer og tegninger.

God fornøjelse!